نوشته شده توسط : www.billigtfotbol.com

Real Madrid till Amerika lista: Bell C Lo Benzema leds gud vatten missade Real Madrid i sommar kommer att resa till USA för att delta i det internationella Champions League Galacticos officiella hemsidan har meddelat listan över stora nordamerikanska turné, C Luo eftersom Confederations Cup uppsköts återförenas tid, missade chansen att spela mot Barcelona och Manchester Uniteds försäsongen, men spårades Real Madrid tröja barn sannolikt att lämna den Morata och Danilo är med i truppen. Real Madrid framtiden kommer att vara kontinuerlig i den internationella Champions League matchen mot Manchester United, Manchester City och Barcelona, ​​de flesta i rad spel med en tung uppvärmning motion värde, så Real Madrids tränare rekryteras åtta B ungdom truppen strid, hans son Luca - Zinedine Zidane bland dem. Och i sommar för att delta i European Championship of Mayoral, Juventus tröja men Asensio, som hade initiativet att främja slutet av semestern, för att följa laget förbereder sig för slutförandet av sommaren, men Zidane inte rekrytera dessa spanska National Youth Team spelare. Och C Lo är att följa det portugisiska landslaget i Confederations Cup i sommar, Real Madrid förlängd semester C Lo. För Portugal anfallaren är redan andra året i rad, gjorde Real Madrid inte följa expeditionen International Champions Cup, beror det på att förra året efter det portugisiska landslaget deltog i EM, hela vägen till finalen och så småningom vinna, tillsammans med sin knäskada och har varit avstängd fram till messi tröja barn september comeback. Denna gång C Luo kommer att missa USA och tidigare lag Manchester United och Mourinho möjlighet att utbyta slag med sin fientlighet, men också missa warm-up match och Barcelona Clasico. Men Real Madrid nästa augusti kommer att möta Manchester United i den europeiska supercupen, den spanska supercupen mot Barcelona, ​​kommer C Manchester United tröja barn Luo officiellt tillbaka, till en hand hjälpa Real Madrid i det vanliga spelet. Och Ramos har inte i listan över helgdagar Real Madrid kaptenen har inte avslutats. Ramos kommer att äga till Los Angeles på torsdag och Real Madrid Real Madrid tröja barn konvergens. Real Madrid kaptenen nu utbildas ensam, vilket gör att kroppen för att uppnå bästa skick så snart som möjligt. Morata och Danilo framtid kommer sannolikt att gå med Chelsea, men Zidane är fortfarande de två män till USA, även om ödet för frågan inte har slutförts tillfälligt, men Frankrike beslutade tränaren att ta Morata och Danilo börja förbereda för sommaren. Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben  http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : www.billigtfotbol.com

Argentinska fotbollsförbundet president meddelade uppsägning av Ba WUSA löptid på bara åtta matcher coachade Argentinska fotbollsförbundet meddelade den nya huvud Xitapiya, Ba WUSA Manchester United tröja barn kommer inte längre att fungera som Argentina coach post. Förra året BaWü Sa lyckas Martino blev Argentina coach, men vann åtta bara tre VM vinner. Brasilien VM asiatiska trupper Argentina i VM-kvalet bara den femte kolumnen för närvarande har möjlighet att gå in i 2018-VM blir en fråga. Media är Sevilla coach Sampaoli antingen Argentina coach kandidat. 2016 Americas Cup final straffar nederlag till Argentina, Chile missade mästerskapet, tränare Martino att lämna, August BaWü Sa tillträdde som ny tränare. Dock ledde Ba WUSA dyster rekord efter deras Manchester United tröja barn första VM seger över Uruguay, drabbades fyra fält seger cykel, efter att ha slagit Chile i mars i år, men förlorade 1-2 i Bolivia, Argentina för närvarande anges endast VM Sydamerikanskt zon 5, och bara de fyra bästa i Sydamerika till Ryssland direkt i VM, de första fem play-offs. Bakom Argentina, Ecuador och sjätte plats med 7,8 poäng av Peru och Paraguay, var bara ned Houpanpasi eagle 2 poäng och 4 poäng. Efter nederlaget i Bolivia, trots den nya fotbollsförbundet ordförande Claudio - Tapia sagt många gånger, den nuvarande tränare för "gott intryck." Efter denna vecka, Football Association chefer, advokater och sin stab i samråd med BaWü Sa, meddelade Tapia: "Vi kan bekräfta att Ba WUSA inte längre fungera som posten som förbundskapten," de två sidorna är bara några detaljer i kontraktet avslutande har förhandlade, men Ba WUSA klassfråga har varit en virtuell säkerhet. Ba WUSA kortlivade, bara coachade Argentina 8 månader, ledde hans enhet spelat åtta turneringar på ledighet, åtta VM rekord av endast tre segrar och två oavgjorda och tre förluster, i 9-ball, förlorade bollen så många som 10 mål, vinnande endast 37,5%, 45,8% ränta för att få poäng. I kontrast, graden av Argentina slå tidigare Martino sex VM, är skivan 3 segrar, 2 förluster, vinnande 5 procent, för att få poäng hastighet 61,1%. Torsdag Tapia kommer att vara ansvarig för landslaget med Di Neiye Real Madrid tröja barn till Spanien, är det nödvändigt att hitta en lösning när det gäller överklagande efter VM Messi avbröts, och omedelbart Sevilla coach Sampaoli förhandlings förhandlingar efter det ansågs vara den första kandidaten till någon Argentina coach. Även Nederländerna med Qatar landslaget också Sampaoli nike fotbollsskor avsiktligt, men den argentinska har i princip gått att ta över landslaget kommer utnämningen att meddelas inom kort. Sampaoli har sagt att den vill coacha Messi, Sampaoli är nu bara ett steg från dröm. Ja, messi tröja barn vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : www.billigtfotbol.com

King of the Blues nummer ett omklädningsrum spraya Conti: Jag ser olycklig att ändra det Conti förändringarna i tre-guard efter Chelsea en bra skiva, är för Real Madrid tröja närvarande i Premier League gjorde en två-spel Winning Streak, men den sista omgången Chelsea Arsenal tröja 3-0 kraft Kleist City spel, Diego - Costa och Real Madrid tröja Conti misstänktes obehaglig händer, många brittiska medier tolkning avvisade Costa Conti slut krav. I själva verket, i omklädningsrummet efter matchen, Costa och Conti har konflikter, gjorde deras förhållande inte ser harmonisk. I själva verket, under ledning av Conti, Diego - Costa prestanda är inte dåligt, Premier League före åtta, gjorde DC Stora sju mål, den nuvarande skyttekung dominerar. Men i kampen mot Leicester City, då Costa Conti hoppas kunna göra ett drag när den ersatte italienarna vägrade. Efter matchen, förklarar Conti, "Jag måste stanna i Costa domstol fram till slutet av spelet, eftersom han är vår viktig del. Costas full av personlighet, kan du skicka passion för laget. Team behöver spel varje minut denna passion, även om jag vet att det är typ av äventyr, om han kommer att återta domaren upphävde nästa spel. jag gjorde varje substitution beslut själv. jag kommer för varje byte ansvarig för positiv eller negativ effekt. " I själva verket kan denna sak en nyhet, inte på grund av rädsla för Costa gulnande inte spela mot Manchester United innan substitutioner gester. Verkligheten är att Chelsea spelarna Conti kraven är mycket höga, vilket en spelare en gång avvikit från sin position, det italienska folket kommer att vara vid sidan skriker, och Costa har blivit en vanlig vrål Conti Barcelona tröja objekt, vilket gör DC stor känsla uttråkad. Därför detta påstående Conti ersatte honom. Spanska medier sade Chelsea omklädningsrummet, Costa Conti utfärdat en "varning", gjorde han inte vill bli offentligt anklagade tränare, annars låt honom. Denna gång är det bara två år av konflikter, ofta mellan dem olyckliga. Det är väl känt i Costa nästan lämnade Chelsea i sommar, på Conti övertalning, valde han att stanna kvar på Stamford Bridge, men tillåter den höga efterfrågan Conti Costa olycklig. Förra säsongen, Chelsea Champions League-matchen mot Maccabi Manchester United tröja barn Tel Aviv spel, Costa och Jose Mourinho hade hänt snabbt, var resultatet galningen varnade Burnley i nästa match, har Costa inte spelat. Efter två ansträngda, är Chelsea rekord hela vägen ner, och i slutändan endast den första 10 av säsongen, var Costa fans stämplas som "råttor" och Mike Mussina är klassen före jul, och Conti kommer att upprepa de misstag av galningen det? För dessa fans, eftersom det finns en hel del lag, vissa människor samlar sina skjortor kul. Så http://www.billigtfotbol.com Det är ett bra ställe att samla!



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : www.billigtfotbol.com

Milano vägrade att ge platsen en ny chef? Maldini olämpligt docka motiveras Under det kinesiska ronaldo tröja barn nationaldagen helgdag, den italienska media behandlar kinesiska "Milan derby" attityd har varit en tydlig förändring. Suning, respektive, besökte högkvarteret för Centraleuropa och sport, och under Manchester United tröja barn den kinesiska nationaldagen semester publicerade två tunga ämnen. Är en storslagen plan för Suning, den andra handlar om mysteriet bakom den märkliga sporten Centraleuropa. Det är uppenbart att det italienska folket är mer övertygade av den verkliga förekomsten Suning Nanjing högkvarter byggnadsstil, alla välkända kinesiska märken, världens utvecklingsplanen, medan Inter sin utländska expansion planerar det är en viktig del. Inter ett bra jobb, är det möjligt att Suning enorm reklam effekt. CEIBS är registrerad sport främmande plats, där människor inte kan hitta kontoret. I något avseende, är denna "konsortium" i linje "bulvanföretag" definieras, även om Li Yonghong, som planeras till AC Milan att återför 100 € miljoner insättning, är fortfarande inte vet identiteten på flera andra medlemmar av konsortiet, däribland Li Yonghong egen identitets kinesiska ronaldo tröja barn medier har också grävts mer Atlético de Madrid tröja fantastiska berättelser. Såsom investera AC Milan har ingen kinesisk statlig inblandning, svarade David Dan Li, "Vi har medlemmar i sundet av medel." När det gäller det nya verksamhetsBloomBerg och Li Yonghong, som använder falska dokument för att vittna, bara David Han Li svara på det är falska nyheter, men inte säga något mer, till exempel om innehållet i de relevanta medier stämde. I själva verket, "förvärvade kinesiska regeringen av konsortiet AC Milan", den historien om förvandlas till en "skalbolag, aktiemarknaden spekulanter förvärvet av AC Milan," Frågan, exakt vad som måste tillskrivas finansiella stora medierna, annars innan sex månader italienska medier bröt nyheten är helt agerar som en proxy. Mot denna bakgrund, röd och svart Maldini vägrade att arbeta den nya ägaren, är mycket korrekt val. Kan inte ens utesluta framtida AC Milan i händerna på kinesiska Barcelona tröja spelare har problem, står framför fläktarna att upprätthålla folkets intressen är det hästen. För dessa fans, eftersom det finns en hel del lag, vissa människor samlar sina skjortor kul. Så http://www.billigtfotbol.com Det är ett bra ställe att samla!



:: برچسب‌ها: ronaldo tröja barn,Barcelona tröja,Atlético de Madrid tröja,Manchester United tröja barn ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : www.billigtfotbol.com
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد